Stijn Helsen - voedselteam Alken


Wij zijn dus lid van een voedselteam. Voor een algemeen beeld over wat voedselteams zijn, zie Voedselteams-algemeen. Nadat we gestart zijn met het voedselteam in Alken (eerste levering op 5 november 1999), is er het één en ander veranderd. Voedselteams bestaat nog, maar er is Hartenboer bijgekomen. Deze laatste werd opgericht om zowel administratie als vervoer te combineren voor de verschillende leveranciers en voedselteams. Bovendien verzorgt Hartenboer ook niet-voedselteam-klanten. Het is een soort webwinkel, waar je je producten naar afhaalpunten laat brengen, en voedselteam-depots is één van de mogelijke afhaalpunten. Meer informatie is op de website van Hartenboer te vinden.

We hebben de volgende producenten :

- De Wroeter Dagcentrum
   St. Rochusstraat, 6
   3720 Kortessem
   Tel. : 011/37 64 47
- De Wroeter Arbeidscentrum
   St. Rochusstraat, 8
   3720 Kortessem
   Tel. : 011/37 52 92
- De Wereldwinkel
't Wanthof en de Geitenboerderij (De Levende Aarde) waren oorspronkelijk leveranciers, en zijn weggevallen. Ook zijn er nieuwe leveranciers bijgekomen:

De leveringen kunnen afgehaald worden elke donderdagavond tussen 17u00 en 19u00. Het depot is bij ons thuis (Bisschopsweyerstraat 26, Alken).

We hebben een lijst met afspraken samengesteld. Deze is onder deze link te zien (of als PDF of RTF). Om meer te weten te komen over ons voedselteam, kun je me een mailtje sturen.

Home


© 31/7/2000 met kleine wijzigingen op 9/7/2008 door Stijn Helsen. email: stijn@helsen-alken.be, of aanmelden via Hartenboer.